آیا آرد برنج چسبناک یک فرایند خاص محسوب می شود؟ : تغذیه


نمی دانم آرد برنج به طور خاص ، آیا برنج چسبناک برنج/ موچیکو/ برنج چسبناک که در بسیاری از دسرهای آسیایی استفاده می شود غذای فرآوری شده ناسالم محسوب می شود؟

تا جایی که من می بینم فقط برنج وجود دارد. بنابراین ، این تنها غذایی است که می توان به خاطر آورد. اما حدس می زنم سطح نشاسته و GI آن بسیار بالا باشد.

آیا این یک غذای سالم است که به اندازه کافی برای خوردن منظم خوب است؟ (من عاشق تهیه نارگیل matcha mochi با kinako هستم!)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *