آیا خود را در حال انقراض می خوریم؟ : تغذیه


“تنوع غذایی ما در حال کاهش است و این واقعیت که بسیاری از غذاها در معرض خطر هستند تصادفی نیست. همه اینها مشکل ساخت دست بشر است. بیشترین از دست دادن تنوع محصول یک دهه بعد اتفاق افتاد. جنگ جهانی دوم در تلاش برای نجات میلیون ها نفر از گرسنگی دانشمندان محصولات کشاورزی راهی برای تولید غلات مانند برنج و گندم در مقیاس فوق العاده یافته اند. تولید مکمل های غذایی که جهان به شدت به آن نیاز دارد بنابراین هزاران رقم سنتی با تعداد کوچک و فوق العاده جدید جایگزین شده اند. استراتژی ای که این امر را تضمین می کند – بیشتر مواد شیمیایی زراعی ، آبیاری بیشتر و ژنتیک جدید – به عنوان “انقلاب سبز”

کل مقاله را بخوانید

https://www.theguardian.com/books/2021/sep/17/are-we-eating-oursrself-to-extinction

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *