آیا دانه ها بعد از پخت در فر هنوز مغذی هستند؟ : تغذیه


من یک دستور نان/کیک دانه ای تهیه کردم که از دانه کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل تهیه شده بود (شامل 1 تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای). می توانم تهیه کنم “دانه فوق العاده” ما به راحتی هر روز بدون شکست. یک قرص یک هفته برای ما طول می کشد. با این حال ، من هرگز تحقیق نکرده ام که آیا خشک کردن دانه ها با این روش باعث از بین رفتن مواد مغذی می شود یا خیر. آیا شنیدن ایده ها عالی خواهد بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *