آیا غذاهای یخچالی حاوی نشاسته مقاوم (مانند سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمتری دارند؟ : تغذیه


در مورد پودر مقاومت کمی گیج شده ام. من می دانم که آرد مقاوم نسبت به آرد معمولی کالری کمتری دارد. و من می دانم که نشاسته مقاوم وقتی پخته می شود و سپس کاملاً سرد می شود. بنابراین اگر سیب زمینی شیرین پخته شده را سرد کرده اید آیا کالری کمتری نسبت به زمان پخت و گرم دارد؟

فکر می کنم یکبار اینجا را در نظرات خواندم. اما در مورد نحوه عملکرد آن کاملاً گیج شده ام. وقتی در گوگل جستجو می کنم ، به طور کلی به من می گویند که آرد مقاومتی کالری کمتری دارد. اما نه در مورد آنچه در واقع در مورد کالری مواد غذایی در طول این فرایند اتفاق می افتد.

همچنین ، در حالی که من اینجا هستم – “خنک شدن کامل” چقدر خوب است؟ دمای اتاق؟ یخچال سرد است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *