الکل برای کسانی که به مخمر آبجو ، ذرت ، سیب زمینی ، چاودار ، گندم و مالت حساسیت دارند؟ : تغذیه


من تحقیقات اساسی انجام داده ام. اما اساساً چیزی که کار را بسیار دشوار می کند این است که شرکت های مشروب نیازی به فاش کردن مواد تشکیل دهنده ندارند. (همه آنها) تنها چیزی که می دانم این است که آبجو ، شراب و ودکا رفته اند. اگر مشروبات الکلی وجود دارد که هنوز می توانم بنوشم (متوسط) اگر به هر یک از اینها حساسیت داشته باشم ، منتظر شنیدن نظرات شما هستم. متشکرم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *