اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در حقیقت چهار ماده شامل جوش شیرین ، بلغم ، خون و صفرا است. و این ویژگیها باعث ناراحتی افراد می شود. ما چهار ویژگی داریم. دو ویژگی گرما و سردی وجود دارد. و دو تای دیگر خشک و مرطوب هستند. اما همه ما نه نوع احساس داریم. (چهار احساس متداول گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و چهار ترکیب احساسی فوق الذکر است) اگر چهار ترکیب متعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچکس نتواند بر دیگری غلبه کند. احساس نهم ، یعنی عاطفه ، داده می شود. اهمیت غذای گرم و سرد در اینجا نشان می دهد که همزمانی معکوس غذا گرم و سرد با احساسات مردم می تواند تعادل را به ارمغان بیاورد تا احساسات متوسطی داشته باشید. در این بخش از متخصص تغذیه اصفهان ، دکتر وب سایت رضا اطمینانانی در مورد اهمیت غذای گرم و سرد ، ما اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهیم. به ما بپیوند

سعدی این قسمت را به زیبایی بیان کرده است:

چهار مخالف سرسخت چند روز لذت بردند.

از آنجا که یکی از چهار مورد غالب شد ، شیرین جان از Ra بیرون آمد.

دو نوع اصلی بلغم ، بلغم و سودا ، اسیدی هستند و این دو نوع سرد مزاج هستند. اما دو مورد دیگر هستند خون و صفرا قلیایی است و دارای ویژگی گرم است.

روحیه خنک:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. آنها بیشتر سفید هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما برای مدت طولانی در بدن باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. خونسرد و معمولاً عصبی نیست. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارد و به زودی سفید می شوند. زیرا سیستم خنک کننده آنها کار می کند اسیدیته خون آنها بیشتر بود. این باعث می شود آنها بیشتر مستعد بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس و پارکینسون ، ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی باشند. و ضعف در این افراد طبیعی است. نبض آنها کند است و عروق تنگ می شوند.

فازی گرم:

افراد خونگرم شادتر و راحت تر هستند. اما آنها می توانند به سرعت عصبی شوند. آنها احساس گرما می کنند و به سرعت گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه و خارش بدن می شود. و تمایل به نوشیدن آب بیشتر دارد تعداد این افراد کمتر از گروه اول بود. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود. اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، باز و مشتاق هستند. امروزه ثابت شده است که غذای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد. و شام سیستم پاراسمپاتیک را تحریک می کند همانطور که می دانید سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و پرخونی اعضای بدن همراه است. و توانایی تحریک و تحریک عملکردهای اکثر اندام ها را دارد.

رژیم غذایی متوسط:

غذا بین این دو عادت قرار می گیرد. به عنوان مثال ، در برخی متون ، شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل ذکر شده است.

اهمیت گرمی و سردی غذا اصفهان ، متخصص تغذیه

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، گوشت اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خردل ، خرمالو ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، لوبیا ، نخود فرنگی ، لوبیا و تخم مرغ

شام:

نان جو ، لوبیا سبز ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، شیر مرغ ترش ، تمر هندی و زرشک

علائم دیگر با ماهیت متفاوت:

الف) دمای پوست: گرمی و سردی پوست نشانه گرما و سردی روحیه است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) رشد مو: رشد سریع و رنگ سیاه نماد گرما است. و نور سفید و کوتاه نمادی از سردی ، حلقه نماد خشکی و صافی نماد رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد خونسرد سفید پوست بودند. و پوست قرمز گرم نماد گرما است.

د) رویاها: خواب بیش از حد نشانه سردی و مرطوب بودن است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) انجام کارها: افراد داغ چه می توانند سریع انجام دهند؟ اما افراد خونسرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

اصفهان ، متخصص تغذیه


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه رویکردهای اساسی در مورد تغذیه و مصرف و عادات غذایی ، نقش اساسی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب توصیه شده:

چربی مناسب برای سلامتی

محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تغذیه

خطرات مواد قندی را بررسی کنید.

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *