به خوردن مقدار زیادی گلوتن فکر می کنید؟ : تغذیه


من علاقه مند هستم که سیتان خودم (تقریباً گلوتن خالص) را امتحان کنم و اگر دوست دارم می توانم خود را اغلب در حال خوردن ببینم.

من خواندم که هضم لکتین های فعال در گلوتن دشوار است و می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. اما پختن آن باید لکتین ها را غیرفعال کند.

آیا مصرف زیاد گلوتن (در صورت پخت) مضر است و آیا می تواند باعث عدم تحمل گلوتن یا مشکلات دیگر شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *