بیماری کلیوی ، چه باید کرد و چه کاری نباید انجام شود


رژیم غذایی در بیماران مبتلا به بیماری کلیوی

محدودیت های غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیوی قرار دارند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه دارند ، دارند. افرادی که در مراحل پایانی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند ، محدودیت های غذایی متفاوتی دارند. دیالیز درمانی برای تصفیه آب اضافی و زباله است. اکثر افراد مبتلا به بیماری کلیوی در مرحله نهایی یا مرحله نهایی باید از رژیم غذایی مناسب کلیه پیروی کنند. برای جلوگیری از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون در افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه کلیه ها سدیم ، پتاسیم یا فسفر کافی دریافت نمی کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بالاتری از سطح بالای این مواد معدنی در خون هستند.

17 غذای کلیوی که باید از آنها اجتناب کنید:

1- نوشیدنی سیاه

نوشیدنی های سیاه علاوه بر کالری و شکر که نوشابه های گازدار تأمین می کنند حاوی افزودنی هایی مانند فسفر هستند. بسیاری از تولیدکنندگان غذا و نوشیدنی برای افزایش طعم و مزه طعم فسفر اضافه می کنند. افزایش عمر مفید و از تغییر رنگ جلوگیری می کند بدن مقدار بیشتری از این فسفر اضافی را نسبت به فسفر طبیعی در حیوانات یا گیاهان جذب می کند.

در رژیم غذایی کلیه باید از نوشیدنی های گازدار تیره خودداری شود. زیرا فسفر به شکل مواد افزودنی با جذب بیشتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *