تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو از اجزای تشکیل دهنده پخت هستند. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله از محل دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، ما قصد داریم تفاوت های جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. در دمای کوره دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض مخلوط شدن ترکیب شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و حجم محصول نهایی را کاهش می دهد.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و حاوی جوش شیرین با ترکیبات اسیدی مانند اسید تارتاریک و مواد افزودنی مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، دی اکسید کربن وجود دارد ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. کدام یک از دو ماده مورد استفاده در دستور غذا بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد؟


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک ترکیب قلیایی است و طعم تلخی در محصول می دهد ، مگر اینکه برخلاف مواد اسیدی موجود در ترکیباتی مانند آب میوه و ماست باشد ، اما جوش شیرین حاوی هر دو ترکیب اسیدی و قلیایی است و بنابراین تقریبا هیچ تاثیری روی طعم ندارد. به

دستورالعمل بیکینگ پودر به طور کلی حاوی سایر مواد با طعم خنثی مانند شیر است. البته می توان به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مورد بیکینگ پودر در دستورالعمل تهیه کیک ، از جوش شیرین نمی توان استفاده کرد ، زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم نیست. از کیک ، اما می توان به خامه اضافه کرد. جوش شیرین به جای بیکینگ پودر از آن استفاده می کند.


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با تسلط بر روشهای تغذیه ای اساسی و تعداد و ماهیت عادات غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر کلیک کنید. رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان.


دکتر. رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را با غذا از بین ببرید

لاغری و پوکی استخوان

چربی شکم را با 5 ماده مغذی کاهش دهید

پودر ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *