به گزارش ایکنا از خراسانجنوبی، سید محمدرضا طالبی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسانجنوبی امروز ۱۸ اردیبهشت ماه در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان جنوبی اظهار کرد: دشمنان از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی هیچ وقت به دنبال تغییر رفتار نبودهاند بلکه درصدد براندازی نظام جمهوری اسلامی هستند بنابراین در جنگ هشت ساله، دهه دوم جنگ فرهنگی، دهه سوم جنگ هوشمند و دهه چهارم انقلاب وقتی دیدند به اهداف خود نمیرسند جنگ هیبریدی یا ترکیبی را طرحریزی کردند.
وی گفت: اکنون درگیر جنگ ترکیبی هستیم لذا در جنگ رسانهای، فضای مجازی و فرهنگی، امپراطوری رسانهای دشمن بهطور مرتب بر طبل این جنگها میکوبد و با عملیات روانی، سیاهنمایی میکند.
معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به دستاوردهای نظام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد: دشمن تلاش دارد این توفیقات نظام را وارونه نشان دهد لذا اگر موضوع حاشیهای مطرح شده آن را بزرگنمایی کرده و در راستای یاس و ناامید مردم منتشر میکنند.
وی بیان کرد: انتظار میرود حوزه فرهنگی از فرصت جهاد تبیین برای برملا کردن نقشههای دشمنان استفاده کند تا دستاوردهای نظام و انقلاب بیشتر برای جوانان معرفی شود.
طالبی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری از جهاد تبیین به عنوان یک فریضه قطعی و فوری یاد کردند گفت: نیاز است تک تک معلمان بخشی از ساعات کلاس را در آموزش و پرورش به موضوع جهاد تبیین اختصاص دهند.
وی با بیان اینکه برخی مشکلات اقتصادی اکنون دامنگیر کشور شده است اظهار کرد: بخشی از این مشکلات به شرایط و نحوه مدیریتها و بخشی به تحریمها برمیگردد اما توفیقات نظام باید پیوسته برای نسل جوان و نوجوان بیان شود تا دشمن به اهداف شوم خود نرسد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به ارزش علم از دیدگاه قرآن، روایات، احادیث و آموزههای دینی اشاره کرد و افزود: اسلام با دعوت از علم شروع شد و اولین سوره و آیهای که بر پیامبر نازل شد با دعوت به علم بود که نشانگر بسیار بزرگ و ارزشمند حوزه تعلیم و تربیت و علوم دینی و اسلامی و علوم روز در هر برهه و زمانی مناسب با شرایط و پیشرفت علم در آن زمان است.
وی گفت: دومین موضوع در اهمیت تعلیم و تربیت و علم این است که علم هدف بعثت انبیا بوده از همین رو در روایات داریم یکی از اهداف بعثت انبیا هدایت بشر است، پس میتوان گفت هدایت بشر از طریق علم، دانش، اغناسازی و تبیین آموزههای دینی است.
طالبی اظهار کرد: در آموزههای دینی، علم ملاک برتری انسانها برشمرده شده است، لذا هر وقت در راستای علمآموزی، تحقیق و پژوهش و پیگیری علوم مختلف که مفید فایده برای بشریت باشد ارزش حقیقی و حقوقی ما بالاتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه براساس آموزههای دینی و روایات، علم از لوازم مدیریت و رهبری است افزود: در هر مقطعی از صدر اسلام تاکنون رهبران زیادی در جوامع بشری این مهم را تجربه کردهاند و در هر جامعه، کشور یا تمدنی وقتی رهبری جامعه از علم و دانش بالا برخوردار باشد آن جامعه به سمت کمالات معنوی پیشرفت خواهد کرد.
معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: براساس روایات و احادیث، علم سرچشمه ایمان و تقواست؛ علمی که نشأت گرفته از آیات و روایات و در راستای موازین و قوانین ما باشد پیش نیاز هدایت بشر و تقوی الهی خواهد بود.
وی با بیان اینکه همچنین علم سرچشمه قدرت است افزود: در دنیای کنونی هر کشور یا جامعهای که به لحاظ علمی پیشرفت بیشتری داشته باشد قدرت آن بیشتر خواهد بود البته در خیلی از جوامع هم علم برای اهداف نامشروع به خدمت گرفته شده یا در راستای توسعه و کاشت و برداشت مواد مخدر قرار گرفته که پذیرفته نیست.
سید علیرضا موسوینژاد، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، نیز گفت: با توجه به یادگیری از معلم امروز بسیاری افراد در جایگاههای مهم مدیریتی قرار گرفتهاند لذا از این جهت پاسداشت مقام معلم کار سختی است.
وی با اشاره به آنچه دریای متلاطم در آموزش و پرورش توصیف کرد، افزود: جدای از آموزش که دغدغه اصلی همه ماست باید برای دوران پسا کرونا تمرکز بر این باشد که چگونه از نیروی انسانی ویژه و خاص استفاده کرد تا یادگیری و حضور در مدرسه برای دانشآموزان تجدید خاطره و امیدبخش شود.
وی اظهار کرد: این موضوع نیاز به توان مضاعف و برنامهریزی دارد تا فارغ از همه حواشی و جنبههای گوناگون تمرکز را روی آموزش و پرورش نهاد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: خدمت صادفانه و عالمانه در مسیر تعالی احکام اسلام از اهداف اصلی آموزش و پرورش است و در جهت تحقق این هدف باید تلاش مضاعف کرد.
انتهای پیام
رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/
رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر