راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، به دنبال قسمت قبل است. (راهنمای کامل خرید لبنیات | قسمت 1) ما هزینه لبنیات را پرداخت می کنیم تا تا انتها با ما بماند.

جدول ارزش غذایی:

درج جدول ارزش غذایی روی برچسب بسته در کشور ما یک گزینه قانونی است ، با این حال ، تولید کننده با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد. نکته کلیدی مفید بودن این جدول است. متأسفانه تولیدکنندگان فاکتورهای نامربوطی را در این جدول قرار داده اند که هیچ فایده ای برای شما ندارد.به عنوان مثال درصد مواد خشک یک عامل تغذیه ای نیست. اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از تقلب تعریف می کنند. و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با درصد ماده خشک کمتر از استاندارد تولید کنند. و درج در این جدول بی فایده است. برخی از تولیدکنندگان مقدار نمک را به جای سدیم نشان می دهند که باید اصلاح شود. گاهی جداول به زبان انگلیسی درج می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت گردآوری جدول ارزش غذایی می تواند راهنمای انتخاب محصول مغذی مناسب باشد.

حاوی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید محصولات غذایی را در برابر عوامل خارجی محافظت کند و از نفوذ رطوبت ، گازها و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات روی بسته بندی مهم و گاهی مهم است. تاریخ تولید و انقضا شرایط نگهداری و گاهی توصیه های مربوط به مصرف روی بسته یک نکته کلیدی است که مصرف کنندگان باید به آن توجه کنند گاهی اوقات تولیدکنندگان جدول ارزش غذایی را به عنوان راهنمای مصرف کننده در رژیم غذایی درج می کنند. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از عوامل مهم هنگام خرید محصول است. هنگام خرید محصول اطمینان حاصل کنید که اندازه بسته و مقدار یا وزن محصول متناسب با نیاز شما باشد. این به این دلیل است که محصولات لبنی تاریخ انقضای محدودی دارند و ممکن است قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید لبنیات | اصفهان ، متخصص تغذیه

کیفیت:

کیفیت سطحی است که الزامات مربوط به یک محصول خاص را برآورده می کند. الزامات و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، محصولات غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشند که محصول باید داشته باشد. کلیه محصولات تولید شده باید دارای استانداردهای ملی ایران باشد. که تحت نظارت موسسه استاندارد و وزارت صحت عامه است محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات به طور کلی عاری از باکتری های بیماری زای مضر هستند ، اما عملکرد صحیح تجهیزات ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتریان بر کیفیت مواد شیمیایی و میکروبی تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرند ، ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی از بین می رود. بسته بندی محصول باید محکم و عاری از پارگی یا آسیب باشد. دمای یخچال در مرکز توزیع باید مطابق توصیه های سازنده باشد. می توانید صحت این مورد را روی صفحه یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP بر روی بسته بندی خود استفاده می کنند. این عبارت به تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا مزارع و دامها تا میزهای غذاخوری اشاره دارد. در ایران ، برخی از کارخانه ها این گواهی را برای این روش ها دریافت می کنند. بنابراین ، محصول تنها در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خطوط تولید ، یکپارچگی خود را تضمین می کند.

بنابراین ، ارزشمند است اطلاعات لازم را با توضیحات بیشتر در اختیار مصرف کنندگان قرار دهید و از گمراه کننده مصرف کنندگان جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

اصفهان ، متخصص تغذیه


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه یک رویکرد اساسی در تغذیه و مصرف و عادات غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب توصیه شده:

آلرژی غذایی

غذاهای مفید و مضر برای آلرژی غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

گوشت قرمز زیاد مصرف نکنید.

استراتژی های کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *