سوپ رشته Miso – Kath غذای واقعی می خورد


سوپ میسو به راحتی تهیه می شود و پر طعم است! این غذای بزرگ ، آرامش بخش و غنی از مواد مغذی برای هوای سردتر است. همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

آیا رسما فصل سوپ است؟ من هم اینچنین فکر میکنم! این یکی برنده است زیرا حاوی سبزیجات رنگارنگ ، پروتئین گیاهی و غلات کامل است. بهتر است: لایه های طعم دهنده. در اینجا راز تهیه سوپ با کیفیت رستوران در خانه است!

ماده خام

مواد زیادی در این دستور غذا وجود دارد. در اینجا آنچه شما باید انجام دهید است:

  • میسو. من یاد می گیرم که این یک عنصر چند منظوره کم ارزش است. من قبلاً آن را روی ماهی استفاده کردم – دستور Cook Smarts Miso Salmon خوشمزه است!
  • سوپ سبزیجات + آب ساده
  • قارچ خشک شده برای طعم قوی امامی (لطفا فرعی کنید)
  • توفو، که ممکن است ترسناک به نظر برسد اما این بهترین راه برای امتحان کردن آن است.
  • هویج ، فلفل دلمه ای و اسفناج من همه در مورد استفاده از سبزیجات رنگین کمان در سوپ ها هستم.
  • سیر برای طعم خاص
  • نوری با نام مستعار آنچه شما در اطراف رول سوشی می پیچید این ورقه های جلبک دریایی نمک اضافه می کنند و از نظر مواد مغذی بسیار متراکم هستند.
  • سوبا آنها در بسته های کوچک زیبا و از گندم سیاه تهیه می شوند. (که برای کسانی که به آن نیاز دارند فاقد گلوتن است!)
  • روغن کنجد، که طعم ملایم و خوشمزه ای دارد
  • برترین ها: دانه های آووکادو ، سریاچا و/یا کنجد

مواد تشکیل دهنده سوپ میسو

این یکی از آن فرمول های سریع حرکت است. بنابراین من دوست دارم قبل از شروع همه چیز آماده و آماده باشد. در واقع ، سبزیجات را هم بزنید ، مایعات را اضافه کنید (بجوشانید) ، نودل بپزید و غذاهای خوشمزه دیگر را تمام کنید.

اگر قبلاً هرگز با خمیر miso کار نکرده اید. فکر می کنم از طعم غنی آن شگفت زده خواهید شد. اکثر مردم با سوپ میسو که می توانید به عنوان پیش غذا با غذاهای ژاپنی تهیه کنید ، آشنایی دارند. این سوپ رشته فرنگی میسو غذای اصلی من است.

میسو

مبادله آسان مواد

معمولاً می توانید این سوپ را به میزان دلخواه یا به میزان دلخواه سفارشی کنید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (مانند کلم ، کلم پیچ یا کلم بروکلی)
  • رشته فرنگی soba را عوض کنید برای اسپاگتی گندم کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه استفاده کنید به جای خشک شدن
  • نوری را نادیده بگیرید اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر پروتئین حیوانی را بر توفو ترجیح می دهید

soba

طرز تهیه سوپ خمیر میسو

در این دستور غذا ، افزودن خمیر میسو واقعاً آخرین مرحله است. توصیه می کنم میسو را با مخلوط کردن با آبگوشت داغ و افزودن آن به بقیه سوپ روشن کنید. این باعث می شود که به طور مساوی در گلدان پخش شود و سفت نشود.

نتیجه نهایی خامه ای به نظر می رسد ، حتی اگر گیاهی باشد.

با استفاده از انبر رشته و ملاقه آبگوشت ، سوپ را به کاسه ها تقسیم کنید. با برش های آووکادو ، مقداری سیراچا (اگر کمی گرما را ترجیح می دهید) ، دانه کنجد و حتی بیشتر نوری خرد شده سرو کنید.

خوردن چوب خردل خوب است. و یک قاشق بزرگ به شما کمک می کند تا آخرین قطره آبگوشت را میل کنید.به من اعتماد کنید ، به آن احتیاج خواهید داشت!

سوپ میسو در یک کاسه چپستیکک

به من بگویید چگونه دوست دارید از میسو در آشپزی خود استفاده کنید!

دستور العمل های بیشتر توفو:

سوپ رشته فرنگی میسو

سوپ میسو به راحتی تهیه می شود و پر طعم است! این غذای بزرگ ، آرامش بخش و غنی از مواد مغذی برای هوای سردتر است. همچنین گیاهی و فاقد گلوتن است.

کلمه کلیدی توفو گیاهی آسان

ماده خام

  • 2 قاشق سوپخوری روغن کنجد
  • 1 هویج جولیان
  • 1/2 فلفل دلمه ای جولیان
  • 2 میخک سیر ریز خرد شده
  • 4 کاسه سوپ سبزیجات
  • 16 oz توفو سخت اضافی تخلیه و مکعب
  • 6 oz soba
  • 1 ورق نوری خشک شده به نوار برش دهید
  • 1/2 کاسه قارچ خشک شده خرد شده
  • 3 oz اسفناج کوچک
  • 1 قاشق سوپخوری سس چاشنی
  • 1/4 کاسه میسو
  • 1 آووکادو سوی بنگ

نصیحت

  • توفو را آبکش کرده و در یک حوله بزرگ و تمیز با یک جسم سنگین در بالا بپیچید (مانند تابه چدنی یا کتاب آشپزی سنگین!) ، بگذارید حدود 10 دقیقه استراحت کند ، سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید.

  • در همین حال روغن کنجد را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سبزیجات را اضافه کرده و 2-3 دقیقه تفت دهید.سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • آبگوشت + دو فنجان آب بریزید و بگذارید بجوشد. رشته فرنگی سوبا را اضافه کرده و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • توفو ، قارچ ، اسفناج ، نوری و تماری را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا رشته ها بپزند ، حرارت را خاموش کنید.

  • میسو را با حدود 1/4 فنجان آبگوشت داغ بریزید و هم بزنید.

  • به کاسه ها تقسیم کرده و در صورت تمایل ، برش های آووکادو ، سریراچا و نوری اضافی را روی آن بریزید.

توجه داشته باشید

  • فوراً ، این سوپ خوشمزه ترین است. باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال تا یک روز نگهداری کنید.

عکس توسط Leanne Ray در Healthyish Appetite.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *