طرز تهیه ماهی قزل آلا در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای به نمایش گذاشتن مهارت کبابی خود با همبرگر ، برات ، و هات داگ وجود دارد ، اما ما توصیه می کنیم که در سال جاری انشعاب داشته باشید و نحوه پخت ماهی قزل آلا را بیاموزید.

ماهی قزل آلا کبابی بسیار دوست داشتنی است.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتی تری است. این بدان معناست که می تواند دمای کباب پز را بیشتر از ماهی سفید ظریف تر تحمل کند.

همچنین افزودن طعم به ماهی قزل آلا به طرق مختلف آسان است. (ما این روش ها را در چند دقیقه پوشش می دهیم.)

مهم نیست چه طعمی را انتخاب می کنید باید مراحل را کاهش دهد

در اینجا چند نکته برای کباب کردن ماهی قزل آلا مرطوب و پوسته پوسته وجود دارد.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

زنی که ماهی قزل آلا خام را روی تخته برش می خرد

اشلی نادر ، RDN ، موسس Be Well by Ashley Noelle توصیه می کند که سعی کنید ماهی آزاد ماهی صید شده را از بازار ماهی محلی تهیه کنید.

ماهی قزل آلا نسبت به ماهی قزل آلا دارای چربی کمتری است.

اگرچه ماهی قزل آلا دارای مقادیر کمی امگا 3 برای سلامت قلب نسبت به ماهی قزل آلا طبیعی است ، اما هنوز هم از ماهی قزل آلا وحشی سالم تر است. اما مقدار قابل توجهی امگا 6 دارد. که چربی سالم کمتری دارد

2. تصمیم بگیرید که چگونه آن را بپزید.

ماهی قزل آلا کبابی روی چوب سرو

دستور العمل بی نظیر ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

اگر می خواهید ماهی قزل آلا را روی چوب بپزید هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody می گوید ، حتماً آنها را حداقل یک ساعت قبل از قرار دادن تخته ها در آب خیس کنید.

اگر درباره نحوه استفاده از تخته کنجکاو هستید ، ماهی قزل آلا Cedar Plank Salmon with Maple Glaze را امتحان کنید.

اگر ماهی قزل آلا شما بدون پوست است و شما از تخته استفاده نمی کنید. از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی گریل قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا را تمیز کرده و خشک کنید.

هنگامی که آماده شروع به تهیه ماهی آزاد هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در وان بشویید و قبل از چاشنی یا چاشنی آن را خشک کنید.

این مرحله ای نیست که بخواهید از آن بگذرید. اگر از ماهی قزل آلا برای پوست استفاده می کنید

برای داشتن پوست ترد خوب ، فیله ها باید کاملاً خشک شوند.

4. گریل خود را تمیز کنید.

قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا رنده کنید. حتی اگر از روکش فویل استفاده می کنید

بهتر است زودتر کار کنید تا اینکه پوست ماهی قزل آلا ترد را هدر دهید یا با فویل بجنگید زیرا به گریل می چسبد.

5. ماهی قزل آلا خود را مزه دار کنید.

اگر می خواهید ترشی کنید شما باید زمان آماده سازی بیشتری را اضافه کنید.

نادر توصیه می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او آمینوهای نارگیل را ترکیب می کند. (از آن به جای سس سویا بدون گلوتن استفاده کنید) و عسل برای تعادل اسید آمینه.

اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و با روغن اسپری کنید. مک کی کلارک می گوید سپس قبل از کباب کردن اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

این آماده سازی اطمینان می دهد که ماهی قزل آلا به طور مساوی پخته می شود.

6. گریل خود را از قبل گرم کرده و روغن بزنید.

شما باید کوره گاز خود را بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

اگر از زغال استفاده می کنید قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا اجازه دهید فر حدود 20 دقیقه گرم شود.

روغن کاری کباب پز باعث چسبیدن ماهی شما به تخته می شود.

7. ماهی قزل آلا کبابی

سرانجام ، اینجاست که جادو ظاهر می شود. اگر از فیله ماهی قزل آلا با پوست استفاده می کنید مک کی کلارک گفت نیازی به چرخاندن نیست.

برای دستیابی به بهترین نتیجه ، باید موقعیت گلدیلاکس را در شبکه خود انتخاب کنید.

او توصیه می کند: “محلی را در کوره انتخاب کنید که به همان اندازه از گرمترین و خنک ترین قسمت های زغال سنگ فاصله داشته باشد.”

با برداشتن پوست باید گوشت را برگردانید. اما این بدان معناست که شما این شانس را دارید که از ماریناد خوش طعم در هر دو طرف استفاده کنید.

(ما عاشق پرتقال و ادویه جات در این ماهی قزل آلا کبابی با دستور ماریناد نارنجی هستیم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت گوشت دارد. اما شما نیازی به تایمر ندارید.

نادر توضیح می دهد ، همچنین می توانید آن را بپزید تا زمانی که شلغم با چنگال جدا شود.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در بشقاب

با این حال ، چگونه ماهی خود را می پزید؟ مک کی کلارک توصیه می کند که بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم چادر کنید.

برپایی چادر تضمین می کند که گوشت فرصت استراحت دارد و رسیدن کامل را تضمین می کند.

وقتی به درجه ای از کمال رسیدید که از آن راضی هستید. می توانید چاشنی های دیگر را اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “ترکیب جعفری تازه و آب لیمو یا سس سویا میسو و زنجبیل تازه” استفاده کند ، که قبل از سرو اضافه می کند.

به دنبال نکات آشپزی تخصصی و اطلاعات تغذیه هستید؟

به BODnutrition.com بروید. و نحوه تغذیه سالم را در دراز مدت با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *