نحوه پخت استیک: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه یک استیک را به صورت کامل کباب کنید؟ چیزهای کمی می توانند یک استیک آبدار و نرم با خمیر دودی سبک را شکست دهند.

جلوترش رو نگاه نکن ما نکات ساده ای در آشپزی داریم. چند نکته برای چرخش سریع و خوشمزه روی استیک کبابی.

مرحله 1: بافت بریده شده و الگوی مرمر را انتخاب کنید.

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین گوشت گاو برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی مرمر ، که نقطه سفید چرب موجود در گوشت است ، نرم باشد. وقتی استیک شما کباب می شود ، چربی مرطوب کننده ذوب می شود. این طعم گوشت را می دهد در حالی که آن را آبدار و نرم می کند. “

استیک گوشت گاو خام ترشی روی سنگ مرمر

اگر در حال تماشای میزان چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی Beachbody می گوید: «آرد سوخاری فوق العاده ، گزینه ای خوشمزه است. اما هنوز به دنبال کباب کردن نیست. “

گوشت گاو دیگر به اندازه کافی برای یک استیک کبابی مرمر کنید ، از جمله:

  • استیک های نواری (مانند نوارهای نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک راسته
  • فیله گوشت گاو یا فلفل دلمه ای
  • استیک دامن یا پهلوها

برش های استیک شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا ذغال خوبی بدون پخت داخلی آن بدست آید.

استثنا یک استیک جانبی یا دامن است. که باید به برش های نازک بریده شود و بعد از پخت با دانه برش بزنید تا فیبرهای عضلانی سفت تر شکسته شوند.

این استیک ها بهتر است روی تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: آماده سازی و فصل استیک

قبل از چاشنی ، استیک را با یک حوله کاغذی لکه دار کنید تا یک سطح خشک ایجاد شود تا چسبندگی چاشنی ها ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند ، “برای کمک به طعم بهتر در گوشت نفوذ کند. استیک های خود را قبل از افزودن روبن یا ترشی به شکل متقاطع گل دهید. “

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا چاشنی های آماده استیک را از خواربارفروشی بخرید. همچنین می توانید با مخلوط کردن مواد زیر ، خودتان آن را تهیه کنید:

  • نمک
  • فلفل سیاه
  • سیر یا پودر پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های جانبی یا دامن قوی تر توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب استفاده کنید. این معمولاً با روغن و اسید تهیه می شود. تا استیک نرم تر از مالش خشک شود

اجازه دهید استیک شما حداقل 30 دقیقه مارین شود تا طعم آن جذب شود.

ماریناد اصلی استیک شما شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس یا سس سویا ورکسترشایر
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: استیک را به دمای اتاق بگذارید

استیک ترشی را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید 20 تا 30 دقیقه روی میز بماند تا به دمای اتاق نزدیک شود.

کباب کردن استیک در هوای سرد به این معنی است که داخل استیک باید مدت زمان بیشتری بپزد. این می تواند منجر به پخت بیش از حد خارج شود.

مرحله 4: استیک را گرم کنید غربال تمیز

پخت استیک در کوره

وقتی آماده شدی زمان آن فرا رسیده است که نحوه کباب کردن استیک را بیاموزید. شروع با یک کوره تمیز به استیک شما کمک می کند تا زیبا و برجسته به نظر برسد.

“روی گریل روغن بزنید تا استیک به گریل شما نچسبد. استیک گوشتی است که به سرعت پخته می شود. این به کوره ای نیاز دارد که در دمای 450-500 درجه فارنهایت گرم و گرم شود. “

چه مدت باید استیک را روی گریل بپزید؟ در هر طرف چطور؟

تعیین زمان پخت یک استیک خاص دشوار است. این به این دلیل است که به اندازه ، ضخامت و پخت مطلوب استیک بستگی دارد.

  • می توانید استیک خود را برای چند دقیقه روی گریل کباب کنید و در طرف دیگر تکرار کنید.
  • استیک های ضخیم تر باید بیشتر پخته شوند. اما نباید پخته شود رسیدگی را بررسی کنید و به پخت و پز در صورت نیاز ادامه دهید

آیا هنگام پخت استیک ، کباب پز را می پوشانید؟

“اگر ضخامت استیک شما حدود ¾ اینچ است ، روی آن را بپوشانید تا اجاق گاز با هوای گرم ایجاد شود. اگر استیک جانبی یا دامن نازک است رنده را باز بگذارید. در غیر این صورت قبل از تمام شدن استیک حرارت خوبی از هر دو طرف دریافت نمی کنید. ”مک کی کلارک می گوید.

برای بررسی میزان رسیدن می توانید استیک را تکه تکه کنید ، اما ممکن است مقداری از آب میوه آن را از دست بدهید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست کباب پز است.” گوشت خود را قبل از اینکه فکر کنید یک یا دو دقیقه بعد از آن آماده شده است ، بررسی کنید. وقتی درجه حرارت 5 درجه فارنهایت کمتر از چیزی است که می خواهید بپزید ، گوشت خود را از کوره بردارید ، سپس آن را به مدت 10 دقیقه در فویل قرار دهید. وقتی استراحت کرد ، گوشت به پخت خود ادامه می دهد. “

اگر دماسنج گوشت دارید از نمودار زیر برای اندازه گیری میزان پخت استفاده کنید و پخت استیک را تا زمانی که دوست دارید ادامه دهید.

رسیده بودن استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
نیمه رسیده 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

نکته ویژه در مورد نحوه کباب کردن استیک پهلو یا دامن.مک کی کلارک می گوید: “توجه داشته باشید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند.

بنابراین مراقب آن کباب پز باشید!

مرحله 5: قبل از برش به استیک خود استراحت دهید

استیک گوشت گاو کبابی با سبزیجات روی بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام آن برش دادید ، آب میوه خارج می شود با این کار استیک های آبدار کمتری برای شما باقی می ماند.

استیک خود را با فویل آلومینیومی چادر کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن حل شود.

همانطور که اشاره شد این همچنین اجازه می دهد تا استیک پخته شود.

توصیه می کنیم آن را با دانه برش دهید زیرا ماهیچه را به قطعات کوچکتر تجزیه می کند و استیک شما کمتر جویده می شود. این مرحله برای برش های سنگین تر مانند استیک کناری ضروری است!

برای سایر قسمت ها ، از استیک به هر نحوی که می خواهید لذت ببرید.

به دنبال اطلاعات تغذیه متخصص هستید؟ از BODnutrition.com دیدن کنید. و نحوه تغذیه سالم را با کمک دو برنامه تغذیه ما ، 2B Mindset و Portion Fix بیاموزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *