چگونه می توان از لکه ها جلوگیری کرد و دندان های خود را به طور طبیعی سفید کرد | وبلاگ تغذیه HUM


در آرزوی یک لبخند روشن تر هستید؟ علل زرد شدن دندان ها و نحوه جلوگیری ایمن و م effectivelyثر از ایجاد پلاک را بیاموزید.

وقتی بزرگتر می شویم باید اتفاقی بیفتد اگرچه برخی از تحولات اجتناب ناپذیر هستند. اما می توانید از برخی موقعیت های مربوط به علائم پیری مانند زرد شدن دندان ها جلوگیری کنید.

در دنیایی که به نظر می رسد وسواس زیادی در آرایش دارد آنها تمایل دارند به دندانهای خود سفیدتر از مروارید نگاه کنند.در حقیقت ، بر اساس یک نظرسنجی در سال 2013 ، 89 درصد از اعضای انجمن ارتودنتیست های آمریکا. گزارش کردند که بیماران آنها درخواست انجام یک روش سفید کردن را داده اند.

اما چرا تغییر رنگ دندان یک مشکل بزرگ است؟ آیا این فقط زیبایی شناسی است یا می تواند نشان دهنده یک مشکل اساسی باشد یا حتی باعث ایجاد یک مشکل جدید شود؟

با در نظر گرفتن این سوالات بنابراین ما با دو متخصص بهداشت دهان و دندان درباره همه چیزهایی که باید در مورد پلاک دندان و لکه های زرد بدانیم صحبت کردیم. از جمله نحوه جلوگیری از هر دو

علت زرد شدن دندان ها چیست؟

به گفته جنیفر جابلو ، DDS ، دندانپزشک مشهور و خالق IntelliWHiTE ، عوامل خارجی و داخلی می توانند باعث تغییر رنگ دندان ها شوند.

لکه های خارجی

او توضیح می دهد: “لکه های خارجی رایج ترین لکه هایی هستند که در اثر غذا ، نوشیدنی یا سیگار کشیدن ایجاد می شوند.”

دکتر جبلو می گوید: “ما هر روز مواد ایجاد کننده لکه می خوریم و می نوشیم.” و اشاره کرد که چرا مسواک زدن منظم اینقدر ضروری است “رنگهای خوراکی و نوشیدنی (به نام کروموژن) روی سطح دندان جمع می شوند.” در بین غذاها و نوشیدنی ها ، از جمله اسیدها و تانن ، دکتر جابلو می گوید این عوامل می توانند دندان ها را زرد یا قهوه ای نشان دهند.

غذاها و نوشیدنی هایی که باعث زردی و لکه دندان می شوند عبارتند از:

  • قهوه
  • شراب قرمز
  • نوشابه و نوشابه های انرژی زا با رنگ افزوده
  • میوه تیره
  • سس ها و چاشنی های اسیدی

لکه های داخلی

از طرف دیگر ، رنگ آمیزی داخلی از عاج (لایه داخلی) دندان ها رخ می دهد. “این لکه ها می توانند زرد یا قهوه ای باشند. اما همچنین می تواند خاکستری یا سفید باشد. “

در بیشتر موارد ، دکتر جابلو می گوید ، این نوع رنگ آمیزی می تواند ناشی از ضربه ، مصرف مواد مخدر و نازک شدن مینای دندان مربوط به سن باشد.

یک زن در حال نوشیدن شراب قرمز است که می تواند دندان ها را لکه دار و زرد کند.

آیا می توانید دندان های زرد را به راحتی تعمیر کنید؟

به طور خلاصه ، پاسخ بستگی به نوع لکه شما دارد.

لکه های خارجی را می توان با واکنش های شیمیایی با پراکسیدهایی که پیوندهای کروموژن را می شکنند ، پاک کرد. آن را بی رنگ می کند. “دکتر جبلو توضیح می دهد. او استفاده از ژل سفید کننده روزانه IntelliWHiTE Power Boost را توصیه می کند که می توانید آن را به خمیر دندان خود اضافه کنید.

از سوی دیگر ، او به این نکته اشاره کرد “تغییر لکه های ریشه دار بسیار سخت تر است. و اغلب نیاز به روکش چینی ، روکش یا تثبیت کننده دارد. “

آیا باید روشهای طبیعی سفید کردن دندان را امتحان کنید؟

اینترنت پر از نکات و روش هایی برای سفید کردن طبیعی دندان ها است ، مانند:

  • آب لیمو
  • سرکه سیب
  • پودر خمیرمایه

اما به گفته شانون ام نان ، RDH – دندانپزشک بهداشت عمومی و مدیر روابط حرفه ای در Curaden USA – مشکل این است که بسیاری از آنها بر ساختار طبیعی دندان های شما تأثیر منفی می گذارند. به آن دلیل احتمالاً بهتر است آنها را به دیگران منتقل کنید.

لیمو می تواند دندان های شما را سفید کند. اما اسید می تواند مینای دندان را از بین ببرد. به همان شیوه او گفت مقداری جوش شیرین قوی-پراکسید هیدروژن خمیر دندان (یا ترکیبات خانگی) می توانند دندان های شما را سفید کنند. اما آنها بسیار ساینده هستند و همچنین می توانند مینای دندان را خراب کنند.

چگونه از لکه دندان و زرد شدن دندان جلوگیری کنیم

با در نظر گرفتن همه عوامل بهترین راه برای سفید کردن طبیعی دندان ها جلوگیری از استرس در وهله اول است. شش راه برای جلوگیری از زرد شدن و دیگر تغییر رنگ ها از طریق عادات و انتخاب شیوه زندگی

1. از طریق یک لوله مایع تیره بنوشید.

دکتر جابلو می گوید که نوشیدن با نی به شما کمک می کند تا تماس بین نوشیدنی لکه دار و دندان هایتان را محدود کنید.

2. بعد از خوردن غذای آلوده بشویید.

برای کمک به رقیق شدن عوامل احتمالی ایجاد کننده لکه و جلوگیری از ایجاد لکه در سطوح متخلخل دندان ، دکتر جابلو توصیه می کند که بعد از خوردن یا نوشیدن هر غذایی ، با آب شستشو دهید. که باعث ایجاد خاک می شود

3. استراتژیک غذا بخورید

سعی کنید قبل از نوشیدن یا خوردن غذای آلوده سالاد یا سبزیجات برگ تیره (مانند کلم پیچ یا اسفناج) بخورید. این به تشکیل یک فیلم روی دندان ها کمک می کند تا نفوذ لکه ها را کاهش دهد. ”دکتر جبلو می گوید.

به همان شیوه او گفت رنگ آمیزی غذاهای سالم و ترد می تواند کمک کننده باشد. او چند میوه و سبزیجات که می توانست به اشتراک بگذارد. “مانند یک مسواک طبیعی رفتار کنید” مانند:

  • سیب
  • گلابی
  • شوید
  • هویج
  • گل کلم
  • خیار

زن از خمیر دندان برای از بین بردن لکه ها و تغییر رنگ استفاده می کند.

4. مراقب خمیر دندان “سفید کننده” شدید باشید

دکتر جبلو خاطرنشان می کند که خمیردندان هایی که ادعا می کنند دندان ها را سفید می کنند در واقع اینطور نیست. اما او می گوید که آنها فقط لکه های سطحی را از بین می برند. به خاطر آنها “پر از مواد خورنده قوی”

نان موافق است: “من به بیماران توصیه می کنم خمیر دندان Curaprox Black is White” ، و اشاره می کند که ارزش سایش عاج نسبت به سایر خمیردندان های موجود در بازار بسیار پایین است.

5. روی مسواک برقی سرمایه گذاری کنید

در نهایت ، نان می گوید که مسواک های الکتریکی صوتی در از بین بردن لکه های خارجی م thanثرتر از مسواک های دستی هستند. اگر دندانهای زرد یکی از بزرگترین مشکلات شما هستند خرید مسواک برقی با کیفیت بالا ممکن است ارزش سرمایه گذاری را داشته باشد.

6. از یک روال جامد بهداشت دندان پیروی کنید.

در یادداشت خداحافظی ، توصیه نان ساده است: «بهترین کاری که می توانید برای درخشندگی و سفید نگه داشتن دندان های خود انجام دهید این است که دو بار در روز مسواک بزنید. هر روز بین دندان های خود نخ یا مسواک بزنید. دو بار در سال به دندانپزشک خود مراجعه کنید. و محدود کردن غذا که دندان های شما را لکه دار می کند. “

به طور خلاصه ، از نکات بالا استفاده کنید تا درخشان ترین و سفیدترین لبخند خود را داشته باشید. بدون خطر حساسیت یا آسیب دندان



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *