کرم برنج – چگونه آن را تهیه کنیم؟ : تغذیه


بنابراین برای برنج خامه ای خانگی برنج را آسیاب می کنم و آب جوش روی آن می ریزم. سپس تا قوام مورد نظر شما بپزید ؟؟ من دیده ام که مردم فقط آب را مخلوط کرده و غذا می خورند. اما با برنج معمولی ، آیا همه آنها را می جوشانید؟ آیا فقط برنج نپخته هضم سختی ندارد یا من احمق هستم؟ چگونه آن را آماده می کنید؟

من می توانم: آن را له کنید ، در یک کاسه بریزید ، آن را با آب جوش مخلوط کنید ، هم بزنید و به مدت x دقیقه در مایکروویو قرار دهید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *