اصول تهیه غذا: مرغ خوشمزه درست کنید

اصول تهیه غذا: مرغ خوشمزه درست کنید


نویسنده: اوینا دل پیتزو

دوباره به جهش دوشنبه شب خوش آمدید. شما به یخچال می روید – و مجموعه ای از مواد تصادفی را که در قسمت ارگانیک فروشگاه خواربارفروشی مورد علاقه خود انتخاب می کنید – به این امید که انرژی لازم را برای پختن یک غذای خوشمزه و خوشمزه مطابق با اهداف تناسب اندام خود جمع آوری کنید. شما به یاد می آورید که یک مرغ خریدید و یک مرغ کبابی زیبا را با پوست ترد ، کره زیبا و تزئین رومی تصور کردید. انتخاب آزمایشی است – اما نه آن چیزی که شما هنگام شروع غذا و گفتن پنیر به تپه قدم می گذاشتید. همچنین چیزی که می خرید سینه مرغ نچسب است. شما به اطراف نگاه می کنید و چشم های امیدوار شوهر ، همسر ، فرزندان ، سگ و / یا ماهی قرمز خود را می بینید و فکر می کنید ، “چرا مرغ طعم بیکن زنبور عسل را ندارد؟ در این مورد چکار می توانم بکنم؟ »

این شما را به این س bringsال می رساند ، “چگونه می توانم این منبع اصلی پروتئین خشک را به رژیم تبدیل کنم؟”

آشپزی بعد از یک روز طولانی می تواند طاقت فرسا باشد و آماده سازی غذا می تواند دلهره آور باشد ، به ویژه هنگامی که از خوردن مدام یک مرغ خسته کننده خسته شده اید ، اما با گزینه خوردن و بو دادن آن ، می توانید رژیم غذایی سالمی داشته باشید. زمان. تهیه عصا به زمان نیاز دارد ، اما ارزش تهیه مراحل اضافی برای تهیه غذای مورد نیاز را دارد.


زیبایی برینینگ

فرهنگهای مختلف برای ذخیره ، پخت و نرم کردن گوشت به روشهای غیرممکن استفاده می شود. چند روش برای پخت مرغ وجود دارد. اولین روش ، و احتمالاً متداول ترین روش ، عسل مرطوب است ، که لازم است مرغ را در آب نمک فرو کنید. یک دستور العمل متوسط ​​به نسبت 3/4 فنجان نمک به یک گالن آب نیاز دارد و می توانید شکر ، گیاهان و ادویه ها را برای خوش طعم تر شدن اضافه کنید. به عنوان مثال ، برگ بو و گیاهان پروونس.

اجازه دهید مرغ حدود 4 ساعت در عسل در دمای اتاق بماند ، یا آن را یک شب در یخچال بگذارید. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید ، بهتر است آن را تفت دهید تا طعم بهتری به دست آید. قبل از سرخ کردن آنها حداقل 15 دقیقه و حداکثر 6 ساعت بجوشانید. اساساً ، اگر مرغ قبلاً نازک است ، شما به مدت طولانی به عسل احتیاج ندارید زیرا به ساختار آسیب می رساند.

مرطوب کننده از طریق اسمز عمل می کند و آب و نمک به داخل پروتئین کشیده می شود ، جایی که نمک به مرغ کمک می کند آب را حفظ کرده و هیدراته بماند.

روش دیگر شربت خشک است که شامل مالیدن مرغ با نمک و گیاهان خشک شده و ادویه های دیگر و سپس بستن آن در کیسه حدود یک یا دو روز قبل از پخت است.

روش مورد علاقه من این است که هنگام پخت مرغ را در آب مخصوص آن بجوشانید و تفت دهید. زمان بیشتری طول می کشد ، اما مرغ خوشمزه خواهد بود و می توان آن را چند روز در یخچال نگهداری کرد.


مرغ بریان مورد علاقه اوینا

برای این روش من دوست دارم از مرغ کامل استفاده کنم ، اما شما می توانید مرغ را نیز کباب کنید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تناسب مرغ ، از اجاق گاز استفاده کنید ، مانند فر 200 میلی گرمی هتل ، و مرغ را در یک تابه بگذارید و اگر یک پرنده کامل است ، سینه را بالا بیاورید. دو فنجان آب اضافه کنید. نمک مرغ و مزه دار کنید. آن را در دمای 350 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید و سپس مرغ را از فر بیرون آورده و در یک تابه آب جوش سرخ کنید.

درجه حرارت را به 450 درجه فارنهایت افزایش دهید و بسته به اندازه مرغ ، هر 10 دقیقه ، 2 یا 3 بار بپزید.

حرارت را به 350 درجه فارنهایت برگردانید و هر 5 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا مرغ قهوه ای طلایی شود. برای پوست های چرب ، فر را روی فر قرار دهید و بپزید تا ترد شود. من این روش را بهترین می دانم زیرا آب ، نمک و ادویه جات مقداری از چربی طبیعی سینه و پوست را حذف می کند. شما اساساً سینه مرغ درست می کنید – و بقیه پرندگان در طبیعت. زمان بیشتری می برد ، اما طعم آن خوشمزه است و ارزش تلاش را دارد زیرا مرغ شما چند روز بعد خیس می شود.

پختن یک ابزار مهم در پردازش مرغ مرطوب است ، چه آن را تفت دهید یا سرخ کنید ، و می توان آن را در کنار سایر گوشت های غیر گوشتی نیز استفاده کرد.

مارینینگ تنوع بی پایان را ارائه می دهد

خشک کردن یک روش کمی پیچیده تر برای آماده سازی و دعوت از شما برای خلاقیت در تهیه چاشنی مرغ است. مرطوب نگه داشتن آن به اندازه طعم مرغ خوب نیست. ماریناد معمولاً از مخلوطی از روغن ها ، اسیدها ، ادویه جات و گیاهان خرد شده یا خرد شده تشکیل شده است. برای طعم و بافت بیشتر می توانید مرکبات و سایر میوه ها و سبزیجات و مقداری سبزیجات را به ادویه اضافه کنید.

آب تخمیر شده باید دارای سابقه طعم خاصی باشد. به عنوان مثال ، ممکن است طعم آسیایی مانند زنجبیل و لیمو و یا غذای جنوب غربی با چیپس شیرین و تند و عسل را دوست داشته باشید. امکانات بی پایان است. اگر شما از افرادی نیستید که بیش از حد در آشپزخانه تلاش کنید ، دستورالعمل های زیادی برای تهیه آب خوب آب به صورت آنلاین وجود دارد. مانند عسل مرطوب ، مرغ نباید در آب لیمو به همراه آب لیمو به مدت طولانی بنشیند ، در این حالت بیشتر از 4 ساعت ، زیرا می تواند باعث ماهیچه شدن و سفت شدن گوشت شود.

نگهداری مرغ به مدت طولانی در لیمو یا خامه ترش باعث لطافت بیشتر آن نمی شود. از طرف دیگر ، چون مارینادها فقط بافت سطح را می دهند ، اگر آنها را به مدت طولانی بپزید ، مرغ طعم ماریناد را بسیار حفظ می کند – و این برای همه انواع گوشت ، نه فقط مرغ ، صدق می کند. بر اساس آنچه در چاشنی وجود دارد تعادل را پیدا کنید.

ماریناد عسلی Evina Chipotle

یکی از مارینادهای مورد علاقه من برای سینه مرغ مخلوط چیپوتل عسل است.

1 1/2 پوند شیر مرغ

4 قاشق غذاخوری عسل

4 قاشق غذاخوری آب مرغ

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری آرد گل داودی

آب لیمو 11/2 قاشق غذاخوری

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

سینه مرغ را در فریزر قرار دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و مخلوط را روی مرغ بریزید. در صورت امکان ، 4+ ساعت یا یک شب را ترک کنید ، تا بهترین نتیجه را بگیرید. با این حال ، سینه مرغ بدون استخوان و بدون استخوان پس از 30 دقیقه آماده پخت یا کباب می شود.

اگر سینه مرغ می پزید ، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 25-30 دقیقه بپزید. آنها را از فر خارج کرده و قبل از سرو اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کنند. با خیال راحت خلاق باشید و یک یا چند طعم را اضافه کنید.


زمان مصرف Brines و Marinades فرا رسیده است

دو تفاوت عمده بین دو روش تهیه آب مرغ وجود دارد و این امر در نحوه بیرون آمدن مرغ شما تفاوت ایجاد می کند. پخت یک روش مبتنی بر نمک است که عمدتا برای برشته شدن و حفظ رطوبت مرغ استفاده می شود. این می تواند طعم را به مرغ شما اضافه کند ، اما به اندازه کبابی که دریافت می کنید قدرتمند نخواهد بود. کباب کردن برای کباب کردن و کباب کردن مرغ عالی است ، اما اگر مرغ خود را کباب می کنید گزینه مناسبی نیست.

اضافه کردن نان تست یک راه عالی برای افزودن طعم است ، اما از آنجا که اکثر مارینادها بر اساس نمک نیستند ، گوشت مرطوب نخواهد شد ، مخصوصاً مارینادها با شکر و عسل. با این حال ، اگر علاقه بیشتری به کباب مرغ دارید ، روش پخت طعم و بافت بهتری به شما می دهد.

هر دو روش مرغ شما را زنده تر می کند و شام را سرگرم کننده تر می کند.

مزایای برینینگ در مقابل سلامتی مارینادس

به طور کلی ، من معتقدم که برشته شدن عسل گزینه بهتری است زیرا می توانید رطوبت بیشتری را در مرغ حفظ کنید در حالی که با طعم آن را از بین می برید. در صورتی که مرغ در شربت باشد روز دوم بیشتر می خورید ، در حالی که مرغ برای غذایی که بلافاصله پس از پخت می خورید بهتر است.

شاید در مورد نمکی که در تهیه نان استفاده می شود فکر کنید. آیا میزان بالای نمک ناسالم به نظر می رسد؟ وقتی در نظر بگیرید که تمام مرغ را یکجا نخورده اید ، می دانید که از خوردن بیش از حد سدیم نسبتاً ایمن هستید. برای اکثر مردم ، مصرف پروتئین طبیعی 4-6 اونس ، تقریباً به اندازه یک مشت است. 4 اونس مرغ از قبل پخته شده حاوی 300-400 میلی گرم سدیم است. به گفته سازمان غذا و دارو ، یک فرد معمولی باید حداقل 180 میلی گرم سدیم در روز و حداکثر 2300 میلی گرم مصرف کند. در واقع ، طبق اعلام انجمن قلب آمریکا ، یک آمریکایی به طور متوسط ​​بیش از 3400 میلی گرم سدیم در روز مصرف می کند.

بنابراین ، حتی اگر در مصرف نمک خود دقت کنید ، 400 میلی گرم در غذای مرغ زیاد نیست. بقیه بشقاب شما نباید بیش از 100 میلی گرم سدیم داشته باشد و این تنها در صورتی است که غذای خود را بیش از حد نمک بزنید. یک بشقاب معمولی برای رژیم غذایی سالم ممکن است شامل سرو مرغ ، نصف فنجان بروکلی و نصف فنجان برنج باشد که حدود 430 میلی گرم سدیم به آن اضافه می کند. اگر این غذایی است که معمولاً برای خودتان درست می کنید ، سدیم موجود در مرغ چیز مهمی نیست.

اگر دستور تهیه مرغ دارید که دوست دارید آن را به اشتراک بگذارید ، لطفاً آن را در نظرات زیر بنویسید و با خیال راحت این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *