درمان بیماری پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون – تغذیه و کاهش رژیم غذایی

درمان پارکینسون


محلول آب انگور و عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین مورد تغذیه و رژیم غذایی فردی بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین مورد تغذیه و رژیم غذایی فردی بر اساس ویژگی های ژنتیکی

2019-10-10

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان بیماری پارکینسون):

  • از خوردن غذاهای غنی از پروتئین (گوشت قرمز و گوشت سفید) بیشتر از مقدار توصیه شده در رژیم غذایی خودداری کنید ، زیرا افزایش مصرف پروتئین با افزایش یبوست مرتبط است.
  • تخم مرغ و غذاهای دریایی باید با گوشت قرمز جایگزین شوند.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها می توانند اثرات ضد التهابی و محافظتی بر سلول های عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید از این ترکیبات “جلوگیری از محافظت کننده عصبی” به طور مرتب استفاده کنید ، به عنوان مثال.
  • انگور قرمز ، دانه های نخود ، انواع توت ها ، توت ها ، رازیانه ، فلفل تند ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف بیش از 2 وعده لبنیات در روز خودداری کنید.
  • از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • از رژیم غذایی متعادل ویتامین D در طول هفته استفاده کنید ، مانند:
  • ماهی قزل آلا ، قارچ و محصولات غنی از ویتامین D.
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1-2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • افزایش مصرف مایعات را در طول روز فراموش نکنید.

آقای Rition متخصص تغذیه و مشاور تغذیه ، دکتر. احمد ساعدی می تواند با تسلط بر روشهای تغذیه ای اساسی و تعداد و سبک عادات غذایی ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *