محتوای مغذی غذاهای گیاهی


کسی منبعی در موردش میدونه چرا آیا برخی از گیاهان دارای مواد مغذی خاصی هستند؟

به عنوان مثال ، آجیل برزیلی و محتوای سلنیوم معروف آنها. آجیل برزیلی که به طور سنتی رشد می کند خاک کم گوگرد اما مقدار زیادی سلنیوم دارد و به جای آن اسیدهای آمینه ضروری را سنتز کنید اما اگر لوبیا را در جای دیگری بکارید آیا این تغییر می کند یا اکنون چیزی است که گیاهان برای انجام و انجام آن در هر مکانی تکامل یافته اند؟

من یک نواب مطلق هستم که علایق دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *