نحوه پخت ذغال چوب: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید برای خودم ایجاد کردم. یاد بگیرید که به جای گریل گازی قدیمی خود ، بر گریل ذغالی مسلط شوید.

اگرچه یادگیری نحوه صحیح کباب کردن زغال چوب بسیار خوشایند است. اما نکاتی وجود دارد که باید برای شروع ایمن بدانید.

ادامه را بخوانید و با جزئیات در مورد استفاده از کوره ذغال چوب آشنا شوید. چگونه می توان همه چیز را از استیک گرفته تا همبرگر گرفته تا سبزیجات و اشتباهات رایج برای جلوگیری از آنها پخت.

حتماً این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای آشپزی تابستانی ترکیب کنید. این باعث می شود مهمانان شما فکر کنند که شما سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشن کردن آتش از روش دودکش استفاده کنید.

انسان از روش دودکش برای کباب کردن ذغال استفاده می کند.

این روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، RD و بنیانگذار Angry BBQ دوست دارد زیرا ساده است.

شما باید دودکش استارت را بردارید. و سپس فقط چند قدم با اجاق گاز فاصله دارید:

  • دودکش را با زغال مورد علاقه خود بار کنید.
  • یک تکه کاغذ زیر دودکش در انتهای کوره قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید

و تمام ، گرمای کاغذ بالا می رود. باعث سوختن زغال سنگ تا انتها می شود

هاس زغال را برای 10-15 دقیقه توصیه می کند تا کاملاً مشتعل شود.

سپس وقتی سفید می شود شما اکنون آماده هستید که ذغال خود را در الک بریزید.

2. سریع کباب پز خود را گرم کنید.

هنگام کار با کوره ذغال سنگ باید کمی بیشتر به آن زمان بدهید. اینجاست که یادگیری دریچه های کار کار می کند.

“هوا بیشتر ژانت کیمزال ، RDN ، از The Radiant Root توضیح می دهد که هرچه آتش داغ تر است ، “مطمئن شوید که دریچه های روی کوره را باز کنید تا هوا وارد آتش شود.”

هاس می افزاید: “اکثر کوره های ذغال سنگ دارای یک دریچه پایین و یک دریچه بالا هستند.”

او توضیح می دهد که قسمت پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند. بنابراین او “وقتی می خواهم گریل به سرعت گرم شود ، دریچه پایینی را به طور کامل باز کنید و نیمی از دریچه بالایی را باز کنید.”

3. دما را ثابت نگه دارید.

برای بهترین نتایج کبابی به حرارت ثابت نیاز دارید. و این نیز به دریچه شما مربوط می شود.

“هنگامی که دمای مورد نظر به دست می آید من همچنین شروع به پوشاندن دریچه های تحتانی کمی کردم. هاس گفت: “تا دمای کباب من ثابت بماند.”

4. به ترکیب توجه داشته باشید.

دمای باد و دمای بیرون باعث کاهش حرارت آزاد شده توسط زغال سنگ شما می شود. هاس زمان بیشتری برای پخت و پز طول می کشد ، “هاس توضیح می دهد.

“من همیشه قصد دارم 30 دقیقه به برنامه کباب کردن اضافه کنم. اگر از کوره ذغال سنگ استفاده کنم. “

5. از آشپزی دو ناحیه ای استفاده کنید.

به نظر پیچیده می آید ، اما به سرعت بر آن مسلط می شوید: ذغال روشن را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا هاس می گوید: “یک طرف گریل داغ و طرف دیگر پایین تر است.”

کیمزال می گوید ، “فست فود باید روی زغال چوب قرار گیرد” ، که شامل گوشت خوک یا استیک زنجبیل ما می شود.

در حالی که “غذاهایی که بیشتر پخته می شوند را می توان در کنار ذغال سنگ قرار داد. بنابراین آنها به طور غیر مستقیم گرم می شوند. ” این کار را با سالاد رومینی و گردو برشته ما امتحان کنید.

اشتباهاتی که باید در اجاق گاز ذغال سنگ اجتناب شود

نمای نزدیک همبرگر ، سایر غذاها در کوره های ذغال سنگ

این خطاها متداول هستند ، اما اجتناب از آنها آسان است. مطمئن شوید که برای تجربه بهتر کباب کردن اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید.

هاس هشدار می دهد: “درب را باز کنید تا غذا داخل آن قرار گیرد یا وضعیت سرآشپز را بررسی کنید.” هنگامی که درب گریل را باز می کنید ، گرمای زیادی را از دست می دهید. و مدتی طول می کشد تا کوره شما دوباره به دما برسد. “

7. سرعت عمل را افزایش دهید

به یاد داشته باشید ، شما باید زمان بیشتری را برای کباب کردن ذغال صرف کنید – اما نتایج آن ارزشش را خواهد داشت!

اگر درپوش را چند بار برداشته اید ادامه دهید و زمان بیشتری را به آشپزی خود اضافه کنید.

8. کربن فعال

هاس می گوید به راحتی می توانید از دریچه های هوا برای افزایش یا کاهش دمای کوره ذغال سنگ استفاده کنید. به شرطی که ذغال کافی داشته باشید

فقط به این دلیل که شما به دنبال یک روش کم و کند هستید به این معنی نیست که می توانید از شارژ کمتری استفاده کنید.

9. خاکسترهای قدیمی را در الک بگذارید.

کیمزال توضیح می دهد که شما قبل از اینکه بخواهید بریکت یا بریکت زغالی جدیدی روشن کنید ، می خواهید خاکستر قدیمی را از بین ببرید. ممکن است “خاکستر زیادی در کوره ذغال سنگ وجود داشته باشد تا روشن شود”.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *