کالری شمارش گوشت



وقتی تعطیلات نزدیک است من در مورد بهترین روش شمارش کالری بوقلمون ، ژامبون و غیره فکر می کنم دیروز ژامبی خریدم که 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در هر 3oz دارد. این خام است یا پخته شده؟ من قصد دارم ژامبون معمولی خود را در فر بپزم و سپس ژامبون خود را بعد از آن با مقیاس خوب تقسیم کنم ، 3 اونس هنوز 120 کالری دارد یا آیا باید تفاوت وزن پخته شده با وزن ثابت را مقیاس بندی کنم. نپخته یا نه در اینترنت پاسخ قطعی پیدا نشد. ممنون که وقت گذاشتید!

ارسال شده توسط /u /AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *